Mandag: Frikadeller med stuvet hvidkål og råkostsalat
Tirsdag: Minipizza på hvidkålsbund med chorizio og mozzarella, salat
Onsdag: Stegt flæsk med blomkålspersillesovs, stegt selleri i tern og råkost
Torsdag: Kylling med appelsin/vanille/chili med spidskålssalat
Fredag: Oksesteaks med baconbønner, blomkålsbearnaise og salat?
Lørdag: Kødboller ala Lady og Vagabonden med squasspaghetti, parmasan og grønsagsstave
Søndag: Noget nemt/rester - vi skal til fastelavnsfest
Blomkålspersillesovs... Uhm... bliver den lavet efter samme udgangspunkt som Madbandittens blomkålsbearnaise? Torsdagsmenuen må du også gerne poste i et indlæg. Lyder lækkert! ;-)
SvarSletDet er meningen at jeg prøver efter samme princip som blomkålsbearnaise, men har aldrig lavet nogle af delene, så er spændt på om det smager :)
SvarSletHvis torsdagsmenuen bliver vellykket skal jeg nok poste den :)
Hvordan blev blomkålspersillesovsen? Vi skal nemlig have stegte rødspætter, så det ville jo være genialt, hvis det smagte godt - og ikke for meget af blomkål ;-)
SvarSletAltså jeg kunne godt lide den, bedre end blomkålsbearnaisen, men det var jo lidt som blomkålsmos med ja persille ;)
SletTak for svar... Jeg prøver den :-)
SvarSlet