LCHF kokostoppe
20 stk.
- 170 g kokosmælk - jeg brugte primært den fede del, men også en smule af det tynde
- 200 g kokosmel
- 50 g smeltet smør
- 2 æg
- 2 spsk. Sukrin+
- 1 tsk. vanillepulver
- et nip salt
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Smørret smeltes og blandes med kokosmælken, så det bliver en jævn masse. De øvrige ting røres i.
Massen formes med to skeer og lægges på bagepapir.
Bages ca. 15 min til de er let gyldne.
Toppene køles af. Når de er helt afkølede kan bunden dyppes i chokolade.
Næste gang syns jeg du skal dyppe dem helt i chokolade :-P
SvarSletDet ville vist have været noget makværk :)
SletKokostoppe, ikke dårligt. Dem havde jeg lidt glemt, men det smager jo godt :D
SvarSletJa det er jo lidt "oldschool", men godt ;)
SletOldschool er ikke altid tosset. Slet ikke når vi snakker kokostoppe :D
Slet