Opskriftindex

lørdag den 9. februar 2013

Boller i karry - ikke for de fedtforskrækkede

Åhh det er længe siden jeg har fået boller i karry, for sådan noget laves jo på en opbagt sovs = mel, eller ikke?
Efter et tip inde på LCHF forum fik jeg idéen til, hvordan en omgang boller i karry kunne laves lowcarb style, men bestemt ikke lowfat style! Enjoy.....

Kødboller
3 personer
  • 400 g hakket svinekød
  • 2 æg
  • 1 tsk HUSK
  • 1/4 revet æble
  • salt
  • peber
  • karry

Sådan gør du
Kødet røres med resten af ingredienserne og kommes derefter i spilkogende vand. De er færdige når de flyder op til overfladen.

Karrysovs
  • 1 lille løg
  • 1/4 æble
  • En klat smør
  • 3,5 dl fløde
  • 4 dl vand fra kødbollerne
  • karry
  • 1/2 pakke flødeost

Løget finthakkes og æblet skæres i små tern, begge dele svitses i smørret. Derefter kommes karryen i og brændes kort af. Kogevandet og fløden kommes i og sovsen får lov at stå og simre lidt.
Når det er kogt lidt ind, kommes flødeosten i, og det røres godt ud til der ingen klumper er i.
Sovsen smages til med salt, peber og evt. mere karry. Kødbollerne kommes i og får lov at varme lidt med i sovsen.

Jeg serverede med blomkålsris, revet gulerod, agurk og peberfrugt i tern.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar