Jeg har holdt ferie i stor stil og derfor er der ikke rigtigt blevet opdateret herinde, men nu starter hverdagen igen i morgen, og derfor synes jeg I fortjener opskriften på denne lækkerbidsken.
Selve kagen var rigtig god, men cremen virkede ikke så godt dertil, I får dog opskriften alligevel. Næste gang vil jeg dog lave en anden creme dertil.
Jordbærtærte
Bunden
200 g mandler
80 g blødt smør
3 æg
2 spsk. kokosfibre
2 spsk. kokossukker
100 g chokolade, mindst 70%
Tænd ovnen på 160 grader.
Mandler kværnes til helt fint mel, jeg brugte først foodprocessoren og dertil fik det en tur med stavblenderen, til konsistensen var som fint mel.
Alle ingredienserne kommes i foodprocessoren (eller røres med elpisker) og blandes til det er en sammenhængende dej.
Tærteform beklædes med bagepapir og dejen smøres ud med en dejskraber. Dejen er meget klisteret, men det er helt rigtigt.
Bages ca. 15 min, tjek efter med tandstik om bunden er færdig.
Chokoladen finthakkes og kommes på bunden mens den stadig er varm, således at chokoladen smelter. Smøres jævnt ud.
Nu skal bunden køle helt af inden der kommer creme på.
Opskriften jeg brugte på creme er denne vanilliecreme fra Madbanditten. Cremen smager virkelig godt, men var, efter min mening, for tynd til denne jorbærtærte.
Til slut pyntes kagen med lækre, friske jordbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar